КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ:
СТОПАНСКА БАНКА АД - СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР (02) 3100 109

 

адреса:
11 Октомври 7, 1000 Скопје, Република Македонија

факс:
+ 389
(02) 3114 503 

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

 

Управен одбор

Диомидис Николетопулос

Генерален Извршен Директор и Претседател на Управен Одбор


Биографија

М-р Тони Стојановски

Генерален Директор за управување со ризици, член на Управен ОдборБиографија

 Theodoulos Skordis

М-р Теодолус Скордис

Генерален Директор за корпоративно банкарство,
член на Управен Одбор

Биографија

 

Милица Чапаровска - Јовановска

Генерален Директор за банкарство на мало,
член на Управен Одбор

Биографија

 

 

 

 Печати