КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ:
СТОПАНСКА БАНКА АД - СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР (02) 3100 109

 

адреса:
11 Октомври 7, 1000 Скопје, Република Македонија

факс:
+ 389
(02) 3114 503 

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

 

ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ БЕЗ КАМАТА – МРЕЖА НА ТРГОВЦИ

Единствено со кредитните картички од Стопанска банка АД – Скопје кај определен број на Трговци можете да го купувате тоа што ви е потребно на рати без камата – цената на производот останува иста!

Бројот на рати го договарате при купувањето со Трговецот односно неговиот претставник кој ќе ве информира за производите што се достапни за купување на рати и цената на производот.

Одберете ги подолу категоријата на производи/услуги кои сакате да ги купувате на рати и градот во кој се наоѓате за увид во листата на трговци:

Одбери Категорија: Одбери Град:
Печати