КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ:
СТОПАНСКА БАНКА АД - СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР (02) 3100 109

 

адреса:
11 Октомври 7, 1000 Скопје, Република Македонија

ibank store:
+ 389
(02) 3295 285 

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

i-bankstore@stb.com.mk

Промотивно!

Како до бесплатна ISIC картичка?

 

Аплицирај за ТОПСИ пакет услугите за млади до 31.12.2017 и добиј бесплатна меѓународна студентска ИД картичка (ISIC)

 

Сѐ што треба да направиш е во една од нашите филијали бесплатно да отвориш сметка со пристап до i-bank услугите, да ја симнеш m-banking мобилната апликација и веднаш ќе можеш  да ги користиш сите придобивки.


Со ТОПСИ новитетот - бесплатната меѓународна студентска ИД картичка (ISIC) стануваш дел од светското здружение на студенти, кое овозможува попусти на локации насекаде во светот.

 

Земи ја својата студентска картичка и кориси попусти во:

 

  • 2.800 музеи и културни знаменитости
  • 2.400 хостели и буџет-хотели
  • 1.200 авиокомпании, автобуси, возови и фериботи
  • 2.700 туристички атракции
  • 21.000 ресторани, барови и забавни активности

 

Провери ги сите попусти на www.isic.org или www.isicmacedonia.com

 

TOPSI - банка за млади!


Топси е пакет од млади за млади, ексклузивно може да го користат лица на возраст од 18 до 28 години и нуди:

 

 

Трансакциска сметка - без трошоци за одржување

MasterCard TOPSI

24/7 online i-bank пристап

TOPSI Pay

ТOPSI попусти

Како до бесплатна ISIC картичка?

 

Топ, нели?

 

Во меѓувреме запознај ги и нашите #ТОПСИ блогери на www.topsi.mk/blog прочитај ги актуелните блог постови и развиј дебатата за некоја од темите.

 

За повеќе инфо дознај на www.topsi.mk

 

 

 


Печати