КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ:
СТОПАНСКА БАНКА АД - СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР (02) 3100 109

 

адреса:
11 Октомври 7, 1000 Скопје, Република Македонија

факс:
+ 389
(02) 3114 503 

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

Спонзорства и Донации

 

2010
 СПОНЗОРСТВА ДОНАЦИИ
Спонзорство за обнова на дел од Зоолошката градина Скопје Донација за обнова и реконструкција на манастирот Св. Јован Крстител – Бигорски
Финансиска награда за најдобри 3 дипломирани студенти при Економскиот факултет, Скопје, УКИМ Донација на компјутерска опрема за ЈЗУ Општа болница Тетово
Национална фондација за трансплантација на Македонија Донации на компјутерска опрема на бројни непрофитни организации
Стипендија за младиот Марко Чаласан – македонскиот компјутерски генијалец  
Спонзор на Струмичкиот карневал 2010  
Спонзор на 37-от Шарпланински куп  
Спонзор на Македонска крапска асоцијација  
Печати