e-com image

Прифаќање картички кај трговци

 

Станете и вие дел од нашето картично семејство!

Стопанска банка а.д. – Скопје е пионер во картичното работење во Македонија со најголем број издадени платежни картички и најраспространета мрежа на партнерски трговски локации.

Доколку и вие сакате на вашите трговски локации да ги прифаќате VISA и MasterCard картичките од Стопанска банка потребно е само да бидете депонент на Стопанска банка а.д. – Скопје, да го пополните барањето на линкот подолу и да го испратите на следнава e-адреса: plidija@stb.com.mk.

Дирекцијата за продажба ќе контактира со вас за презентација на условите за користење на ПОС-терминал и на уникатната можност за плаќање до 36 рати со кредитните картички од Стопанска банка. Оваа можност е веќе одлично прифатена од нашите клиенти, а за вас претставува можност за зголемување на продажбата.

Банката бесплатно обезбедува обука за ваши вработени за користење на ПОС-терминалот за плаќања.

.» ПОДНЕСИ БАРАЊЕ «За дополнителни информации и консултации контактирајте ги вработените од Дирекцијата за Продажба на (02) 3295-386.

Ви благодариме на довербата!

 

» Листа на трговци кои прифаќаат картички од Стопанска банка

» Листа на трговци кои прифаќаат картички од Стопанска банка без камата

Печати