КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ:
СТОПАНСКА БАНКА АД - СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР (02) 3100 109

 

адреса:
11 Октомври 7, 1000 Скопје, Република Македонија

факс:
+ 389
(02) 3114 503 

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

Потрошувачки кредит

 

Остварете ги нештата што ги посакувате лесно и брзо во само неколку чекори.

Стопанска банка Ви нуди различни видови потрошувачки кредити зависно од потребниот износ на кредит, за се она што Вам Ви е потребно!

 

Информација!

Информација за постојани корисници на кредитните производи

 


Печати