КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ:
СТОПАНСКА БАНКА АД - СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР (02) 3100 109

 

адреса:
11 Октомври 7, 1000 Скопје, Република Македонија

факс:
+ 389
(02) 3114 503 

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

ПОДНЕСУВАЊЕ БАРАЊЕ


 

Сите физички лица кои имаат денарска или девизна сметка, кредитен или депозитен производ во Стопанска банка можат да поднесат барање за пристап до e-banking сервисот.

 

 

Договор за физички лица за користење на e-banking сервисот

 

Едноставно, со едно доаѓање во филијала на Банката поднесувате барање и веднаш ви се издава корисничко име/лозинка но и OTP (one-time-password) уред со кој на наједноставен начин ќе реализирате плаќања преку e-banking сервисот, но во исто време истиот уред ќе можете да го користите и за m-banking и телефонско банкарство со што добивате пристап до сите иновативни решенија кои Стопанска банка АД - Скопје ги изработи за вас.

За користење на OTP токенот за плаќање на е-banking сервисот не ви се потребни инсталации и подесувања, односно можете да го користите од сите оперативни системи и преку сите интернет пребарувачи. 

 

 

Потрошувачки кредити преку трговци

 

Доколку сте Трговец со кој Стопанска банка има склучено договор за соработка, едноставно најавете се со Вашето корисничко име и лозинка на следниот линк. Поднесете барање веднаш!

 

За повеќе информации поврзани со можноста купувачите да поднесуваат барање во вашите продажни места контактирајте со Дирекцијата за продажба преку трет канал (02)3295 502


Печати