КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ:
СТОПАНСКА БАНКА АД - СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР (02) 3100 109

 

адреса:
11 Октомври 7, 1000 Скопје, Република Македонија

факс:
+ 389
(02) 3114 503 

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

 ПОДНЕСУВАЊЕ БАРАЊЕ

 

ПРАВНИ ЛИЦА:

Барање за користење на e-banking сервисот можете да поднесете во една од филијалите на Банката со пополнување на следните документи

 

НОВО: Постојните клиенти корисници на e-banking сервисот кои сакаат да им биде овозможено девизно плаќање потребно е исто така да ги пополнат документите и новиот договор.

 

Потрошувачки кредити преку трговци

 

Доколку сте Трговец со кој Стопанска банка има склучено договор за соработка, едноставно најавете се со Вашето корисничко име и лозинка на следниот линк. Поднесете барање веднаш!

 

За повеќе информации поврзани со можноста купувачите да поднесуваат барање во вашите продажни места контактирајте со Дирекцијата за продажба преку трет канал (02)3295 502

Печати