КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ:
СТОПАНСКА БАНКА АД - СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР (02) 3100 109

 

адреса:
11 Октомври 7, 1000 Скопје, Република Македонија

факс:
+ 389
(02) 3114 503 

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

ПЛАТЕЖНИ КАРТИЧКИ:

 


КРЕДИТНИ КАРТИЧКИ

VISA - кредитни картички

VISA - Тоа е начинот на кој светот плаќа

VISA Star Classic - кредитна картичка VISA Vero - кобрендирана кредитна картичка на Стопанска и ВЕРО VISA Gold - кредитна картичка
 
VISA  Zero - кредитна картичка    

 

MasterCard кредитна картичка

Некои работи се бесценети, за сите други тука е MasterCard од Стопанска банка

 МasterCard Standard - кредитна картичка

 

ДЕБИТНИ КАРТИЧКИ

VISA Дебитни картички

VISA - Тоа е начинот на кој светот плаќа

VISA_Electron_2016-7 VISA_Gold_Debit_2016

VISA Electron - дебитна картичка

 VISA GOLD - дебитна картичка VISA Internet - дебитна картичка

 

MasterCard Дебитнa картичкa

Некои работи се бесценети, за сите други тука е MasterCard од Стопанска банка

MasterCard GO - дебитна картичка

MasterCard Topsi - дебитна картичка за млади
Печати