Стопанска банка АД – Скопје дел од Струмичкиот карневал

Традиционално и оваа година, Стопанска банка АД – Скопје е дел од далеку познатиот Струмички карневал кој оваа година се одржува во периодот од 05.03. – 08.03.2011 година. Главната вечер на маскенбалот е токму вечерва кој оваа година ќе се празнува и заедно со празникот на жената 8-ми Март.


Стопанска банка АД – Скопје секогаш ја почитува вековната традиција и вредностите на вакви манифестации, со што ја дава и својата поддршка преку спонзорство на карневалот, кој е од исклучителна важност за македонската историја и традиција. Претставници на Банката ќе бидат присутни на формалноста и самата манифестација.
 

Со почит,
Стопанска банка АД - Скопје
На ваша страна

 alt=

 

 alt=

 

 alt=