12.07.2011

Стопанска банка АД - Скопје, спонзор на НУ Охридско лето 2011

 

Почитувани,

Како голем поддржувач на уметноста и културата, Стопанска банка АД - Скопје секогаш се залага и продолжува да делува во тој правец, што уште еднаш го потврди со спонзорството кое и оваа година, традиционално Банката го обезбеди за фестивалот Охридско лето. Свеченото отворање на Охридско лето на 12 јуни 2011 година од посетителите беше прогласено за огромен успех за најстариот и најдобриот фестивал во земјата.
Ги повикуваме граѓаните и клиентите на Банката да го посетат фестивалот Охридско лето кој и во 2011 година нуди богата и разновидна програма.

Стопанска банка АД - Скопје
На ваша страна