13.04.2018

 

Надградба на систем - прекин во достапноста на сервисите поврзани со платежните картички

 

Почитувани,

 

Ве известуваме дека поради надградба на системите на Банката, можно е да забележите краткотраен прекин во достапноста на сервисите поврзани со платежните картички на Банката - POS терминалите, банкоматите и online плаќањата. Прекинот очекуваме да трае 15минути во периодот од 23 часот до полноќ на 13.04.2018. 


Ви благодариме на разбирањето и однапред се извинуваме за прекинот.


Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна