07.09.2017

 

Соопштение за неработен ден - 08.09.2017 (петок)

 

Почитувани клиенти,

 

Ве известуваме дека по повод државниот празник Ден на независноста, филијалите на Стопанска банка АД – Скопје нема да работат на 08.09.2017 (петок).
На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

 

Вработените и менаџментот на Банката ви го честитаат празникот!

 

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна