КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ:
СТОПАНСКА БАНКА АД - СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР (02) 3100 109

 

адреса:
11 Октомври 7, 1000 Скопје, Република Македонија

факс:
+ 389
(02) 3114 503 

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

М-banking мобилна апликација од Стопанска банка

 

НОВО - TOPSI Pay брзи плаќања

 

   

 

DOWNLOAD

 

 


Иновативните решенија од Стопанска банка постојано го олеснуваат вашето секојдневие. Со нашата бесплатна мобилна апликација на врв на вашите прсти имате информации за локации, курсни листи, каматни стапки, производи, калкулатори и тн. 

 

Дополнително, од вашиот „паметен телефон“ само со m-banking на мобилната апликација од Стопанска банка можете да реализирате базични банкарски трансакции (плаќање на сметки, данок и сл. пренос на средства) и да имате постојан увид во вашите производи, сметки, изводи, листа на трансакции и управувате полесно со вашите финансии.


Преземете ја мобилната апликација бесплатно од Play Store market-от за вашите Андроид телефони, од Windows mobile store за вашите Windows телефони или од App store - от за вашите i-phone телефони и останете секогаш први на ред. 


Доколку одредени корисници на Андроид мобилни телефони имаат проблем со преземањето на апликација, истата можат да ја преземат преку следниов линк. Претходно осигурајте дека опцијата “Allow installation of non-Market (unknown sources) applications“ ви е овозможена.


На линкот  е видео анимација која Банката ја изработи со цел детално да ви ги прикаже предностите и можностите на мобилната апликација.

TOPSI Pay брзи плаќања

 

 

Имате i-bank корисничко име, лозинка и ОТР токен? Подготвени сте за TOPSI Pay!

 

Сличен на Viber или на Messanger TOPSI Pay овозможува брзи меѓусебни плаќања со пријателите. Вграден во m-banking апликацијата на Стопанска банка АД - Скопје, TOPSI Pay овозможува инстант трансфер на средства и без да ја знаете сметката на пријателите - само со избор од именикот. Функционира 24/7 а парите ги имате веднаш на располагање на основната трансакциска сметка и на платежната картичка поврзана за неа.

Не заборавајте да додадете и коментар за плаќањето да биде појасно, но и поинтересно.


Активирајте го сервисот TOPSI Pay веднаш во m-banking мобилната апликација и дозволете и на апликацијата пристап до контактите и/или пријателите од Facebook. Со тоа, сите контакти/пријатели кои имаат активирано TOPSI Pay ќе ви бидат на располагање за брзи меѓусебни плаќања, за делење на сметка и за испраќање на барања.


Ако вашите пријатели не се корисници на i-bank услугите од Стопанска банка, потсетете ги дека истите се бесплатни, достапни 24/7 и се иновативно решение на секојдневните потреби на клиентите.


Секое плаќање се авторизира лесно преку OTP токенот кој бесплатно го добивате со регистрација за користење на i-bank услугите со едно доаѓање во која било филијала на Банката.

 

Повеќе за TOPSI Pay брзите плаќања можете да дознаете од „Најчесто поставувани прашања“, во нашиот 24/7 контакт центар или во филијалите.

 

Условите за користење на TOPSI Pay се достапни на овој линк

 

Преземете ја апликацијата од:

Play Store

 


Печати