КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ:
СТОПАНСКА БАНКА АД - СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР (02) 3100 109

 

адреса:
11 Октомври 7, 1000 Скопје, Република Македонија

факс:
+ 389
(02) 3114 503 

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

e-com image

Листа на e-commerce трговци:

 

Дел од активните е-комерц трговци кои го користат сервисот на Стопанска Банка АД Скопје

 

 

 

Гифт Шоп

Македонско Наследство


Едукација

Книги/Печатење и Издавање
IVOTE (Купи книга)

Ајди Дизајн 2012

Срце за животните


Мебел

Југоекспорт Стил


Облека, Спортска Опрема, Акцесоари

FridayShop

Бојан Промет

Геминис Интернационал

 
Организации

 Стоматолошко Друштво на Албанците 


Осигурување / Финансиски институции

Останато

Ариес Дооел

Вендер Груп ДОО

Глобал Галери

Електронабавка

ИГН Магро Агрохемикал

Милкуз

Оптика Фокус СМ

Сара Спорт Бистро

Полица.мк
Peletcentar.mk

ТВ Студио 7

Театар Комедија


Превозници/Рент-А-Кар

Автобуска Станица Памела

МБ Менаџмент ДООЕЛ

Реис-К

Самвел Компани

ФилеТурс

Хисаригд


Професионални услуги

Дивајн Зоран


Разновидни производи, играчки и подароци

Либерта


Санитарија

СИ-КОН


Супермаркет/Храна

Телекомуникации, кабелска и ТВ

Техника/Софтвер

Нико ИЦТ Груп

Пикс Плус Трејд

ТП Тања - 2000


Туристички агенции/Хотели

Идеал ДООЕЛ Битола

Хотел Памела


Фото Студио

Фото Унет

Печати