КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ:
СТОПАНСКА БАНКА АД - СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР (02) 3100 109

 

адреса:
11 Октомври 7, 1000 Скопје, Република Македонија

факс:
+ 389
(02) 3114 503 

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

 

Курсна листа


Продуцирани курсни листи за: 20.04.2018
1
Курсна листа број: 74 / 1
Важи од: 20.04.2018 00:00:00
Валута Шифра Единица Kурс на менувачко работење Kурс за девизи Среден курс
Куповен Продажен Куповен Продажен СБ НБРМ
EUR 978 1 61.30 61.80 61.30 61.80 61.55 61.4950
USD 840 1 48.8702 50.4594 48.9695 50.3601 49.6648 49.6648
GBP 826 1 69.569 71.8314 69.7104 71.69 70.7002 70.7002
CHF 756 1 50.5269 52.1701 50.6296 52.0674 51.3485 51.3485
SEK 752 1 5.8308 6.0204 5.8426 6.0086 5.9256 5.9256
NOK 578 1 6.3147 6.5201 6.3276 6.5072 6.4174 6.4174
JPY 392 1 0.4554 0.4702 0.4563 0.4693 0.4628 0.4628
DKK 208 1 8.1247 8.3889 8.1412 8.3724 8.2568 8.2568
CAD 124 1 38.7742 40.0352 38.853 39.9564 39.4047 39.4047
AUD 36 1 38.0765 39.3147 38.1539 39.2373 38.6956 38.6956

Банката не наплатува провизија за менувачко работење
Изберете курс:
Количина:
Од Валута:
Во Валута:
Печати