КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ:
СТОПАНСКА БАНКА АД - СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР (02) 3100 109

 

адреса:
11 Октомври 7, 1000 Скопје, Република Македонија

факс:
+ 389
(02) 3114 503 

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

Кориснички упатства

 

Корисниците на OTP token немаат потреба од инсталација и download на компоненти. Едноставно при пополнување на налог за плаќање се избира опцијата ПРОЦЕСИРАЈ СО OTP и се пристапува кон плаќање. Оваа опција е достапна на сите оперативни системи и интернет пребарувачи.

 

Упатство за прва најава 

 

 

 • Упатство за купување и продажба на девизи на e-banking

   

  Упатства ЗА КОРИСНИЦИТЕ НА USB ТОКЕН:

   

   

  За помош при користење на e-banking сервисот обратете се на нашиот 24 часовен Контакт центар на  (02) 3100 109


  За подетални информации, забелешки и рекламации испратете e-mail на адресата kontaktcentar@stb.com.mk

 • Печати