i-bank store КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ:

 

Стопанска банка АД - Скопје

адреса:

Kej 13 Ноември, 1000 Скопје, Република Македонија 

Види мапа

Телефон:
02/3295 285 e-mail:
i-bankstore@stb.com.mk

 

 

Банка од ИДНИНАТА 

 

 

i-bank store е концепт филијала на Стопанска банка АД - Скопје каде посетителите имаат можност во опуштена атмосфера да ги истражуваат бројните услуги кои ги нудат i-bank алтернативните канали (e-banking, телефонско банкарство, m-banking и плаќања преку банкомат). i-bank store е олицетворение на иновативната платформа која Банката ја развива во склад со меѓународните банкарски стандарди.

 

 

Работно време на i-bank store:

Понеделник - Петок од 09 до 18 часот

 

Локација (види мапа)

 

Календар на настани (наскоро)

 

 

Не пропуштајте ништо, следете не на facebook, twitter, и на instagram и споделувајте ги вашите импресии од првата банка од иднината.

Сакате да сте во тек со сите настани во i-bank store? Пишете ни на i-bankstore@stb.com.mk и добивајте го редовно нашиот информативен билтен.

 

Дознајте повеќе за i-bank store тука

 

Кратка видео прошетка низ i-bank store од Стопанска банка АД - Скопје

   

Печати