i-bank store КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ:

 

Стопанска банка АД - Скопје

адреса:

Kej 13 Ноември, 1000 Скопје, Република Македонија 

Види мапа

Телефон:
02/3295 285 e-mail:
i-bankstore@stb.com.mk

 

 

Повеќе информации за i-bank store

 

Банката на иднината, i-bank store, за првпат стана достапна во Македонија во јануари 2014 година. Оваа современа концепт филијала на клиентите им нуди:

 

  • Пристап до i-bank услугите со помош на специјално обучен тим постојано подготвен да ви помогне  
  • Пријатна и опуштена атмосфера со природна вертикална градина и видео информации придружени со свежо подготвено кафе 
  • Интерактивен дел со симулатор на мобилна апликација, уникатна игра „Пчелка“ за Kinect како и други X-box интерактивни видео игри
  • Едукативни работилници, предизвикувачки презентации, семинари и примена на современената технологија во секојдневниот живот преку нашите редовни настани
  • Пристап до интернет преку wi-fi hot spot кој ја опслужува и околината на i-bank store 24 часа на ден
  • Секојдневни изненадувања, активности и инстант наградни игри за нашите посетители

 

Повеќе информации околу i-bank услугите тука.

Печати