Е-banking

 

 

 

Известување: 

 

 

Банката  започна со испраќање на бесплатно СМС известување за одредени i-bank трансакции до клиентите - физички лица, корисници на i-bank сервисот. Ваквото известување е од информативен карактер и не се врши за сите i-bank трансакции.

 

 

БЕЗ ИНСТАЛАЦИИ

БЕЗ ОГРАНИЧУВАЊА

БЕСПЛАТЕН

 

OTP токенот може да се користи за плаќања на сите оперативни системи, интернет пребарувачи и уреди кои имаат пристап до интернет. OTP токенот е бесплатен за корисниците кои во првите 6 месеци ќе направат најмалку 10 трансакции.

Корисниците кои сеуште не потпишале нов договор за i-bank ги очекуваме во една од филијалите на Банката каде веднаш ќе им биде издаден OTP токен за користење на i-bank алтернативните канали.

 

Не заборавајте да го користите девизното плаќање во странство овозможено за сите физички и правни лица корисници на e-banking сервисот.

Печати

 

E-BANKING ПРАВНИ ЛИЦА:


DOWNLOAD