СООПШТЕНИЈА

16.01.2017

   Соопштение за неработен ден 19.01.2017 (Водици)

29.12.2016

   Соопштение за јавност - нови филијали

29.12.2016

   Информација за постојаните корисници на кредитните производи

28.12.2016

   Соопштение за неработни денови на Банката

07.12.2016

   Соопштение за неработен ден, четврток, 08 декември

06.12.2016

   Соопштение за успешно реализирана надградба на информатички систем

04.12.2016

   Прекрасна реализација на проектот „Сонуваме.Менуваме“

29.11.2016

   Соопштение за јавност за 30.11.2016

29.11.2016

   Соопштение за надградба на системи

28.11.2016

   Сонуваме.Менуваме - Соопштение за јавност

15.11.2016

   Соопштение за јавност

31.10.2016

   Соопштение за Светскиот ден на штедење

19.10.2016

   Соопштение за неработен ден, Ден на македонската револуционерна борба

07.10.2016

   Соопштение за неработен ден 11-ти Октомври

06.10.2016

   Добитници од ТОПСИ наградната игра

23.09.2016

   Интервју со г. Диомидис Николетопулос, Капитал

22.09.2016

   Донација за семејствата на жртвите од поплавите

19.09.2016

   „Вози право, вози здраво“ го размрда Скопје

10.09.2016

   Повторно „Вози право, вози здраво“ во Скопје на 17.09.2016

06.09.2016

   Соопштение за неработен ден, 8ми септември

05.09.2016

   Продолжува акцијата за донација на семејствата најмногу погодени од поплавите

29.08.2016

   Анализа на неревидираниот биланс на успех на Стопанска банка АД - Скопје

29.07.2016

   Соопштение за неработен ден 2-ри август

15.07.2016

   Стопанска банка спонзор на Д фестивал во Дојран

 

13.07.2016

   Стопанска банка - главен спонзор на Охридско лето 2016

 

04.07.2016

   Соопштение за неработен ден - 05.07.2016 (вторник)

 

23.06.2016

   TOPSI, соопштение за медиуми

 

14.06.2016

   Соопштение за неработен ден - Духовден, 17.06.2016 (петок)

 

08.06.2016

   Отворање на Велодром - донација од Стопанска банка за Град Скопје

28.05.2016

   Microsoft Office Specialist финале во i-bank store

20.05.2016

   Соопштение за неработен ден 24ти Мај Св. Кирил и Методиј

28.04.2016

   Соопштение за неработни денови, Велигден

06.04.2016

   Наскоро Велодром во Скопје, донација од Стопанска банка

 

04.04.2016

   Обраќање на г. Тони Стојановски на годишната конференција на Македонска берза