КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ:
СТОПАНСКА БАНКА АД - СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР (02) 3100 109

 

адреса:
11 Октомври 7, 1000 Скопје, Република Македонија

факс:
+ 389
(02) 3114 503 

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

 

Сакате кредит или МојКеш?

 

Стопанска банка АД - Скопје овозможува иницирање на апликација за кредитен производ (кредит или кредитна картичка) преку посебен веб сервис Apply односно посебен телефонски број 15 110 #АлоКредит преку кој е овозможено аплицирање 24/7.

 

АПЛИЦИРАЈ


За online апликација користете го овој линк apply.stb.com.mk

За телефонско аплицирање #АлоКредит може да го искористите телефонскиот број 15 110.

Печати